Başkan Akın Turgutlu Belediyesi Personelinin Maaşı İçin İmza Attı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yapı Kredi Bankası yetkilileri ile protokol imzaladı. Buna göre Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı çalışan 600 personel üç yıl boyunca maaşlarını Yapı Kredi Bankası’ndan alacak.

Başkan Çetin Akın’ın makamında gerçekleşen imza törenine Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, Belediye-İş Sendikası Temsilcisi Metin Soysal ve Yapı Kredi Bankası yetkilileri katıldı. Protokole göre Personel A.Ş.’ye bağlı 600 personel, haziran ayından itibaren önümüzdeki üç yıl boyunca maaşlarını en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası’ndan alacak. Turgutlu Belediyesi personeli ayrıca 2540 TL promosyon ücreti de alacak.

Başkan Çetin Akın, “Belediyemiz Personel A.Ş bünyesinde çalışan 600 mesai arkadaşlarımızın maaşlarını 3 yıl süreyle en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası'ndan almalarıyla ilgili protokolümüzü imzaladık. Yeni protokolün mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, ödenecek olan promosyon ücretlerini sağlıklı günlerde harcamalarını temenni ederim” dedi.