#

Başkan Akın’dan Turgutluspor’a Moral Yemeği

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor yöneticileri ve oyuncularıyla 21 Ekim Çarşamba günü rakibi Serik Belediyespor ile karşılaşması öncesinde düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Misli.com 2. Liginde rakiplerini yenerek 5’te 5 yapan Turgutluspor’a çarşamba günkü karşılaşma öncesinde moral yemeği düzenlendi. Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Barış Erbaş’a ait Erbaş Balıkçılık’ta gerçekleşen yemekte Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Başkanı Taner Kestaneci, Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutluspor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir ve teknik ekibi, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı. Ayrıca yemek sonunda ise Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek Turgutluspor’a tatlı ikramında da bulundu.

Turgutluspor yöneticileri ve oyuncuları için düzenlenen moral yemeği hakkında konuşan Başkan Çetin Akın, “Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Serik Bld maçı öncesi Turgutlusporumuzu meclis üyemiz Barış Erbaş'a ait Erbaş Balıkçılık'ta ağırladık. Kulüp Başkanımız Taner Kestaneci, yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz İbrahim Cezayir ve teknik ekibi, kulüp çalışanları ve futbolcularımıza maç öncesi başarı dileklerimizi ilettik.” ifadelerini kullandı.