Başkan Akın’dan ve Muhtar Kaya’dan Yandaş Medyaya Cevap

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya Selvilitepe Mahallesi Belediye Hizmet Noktası projesini hedef alan yandaş medyaya sosyal medyada yayınlanan video ile yanıt verdi.

Turgutlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Selvilitepe Mahalle halkının hizmetine sunulan Belediye Hizmet Noktası projesini yandaş medya hedef aldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya’nın proje ile ilgili düşüncelerini, memnuniyetini yayınladığı video ile kamuoyuna duyurdu. Söz konusu videoda Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “Belediye Hizmet Noktasını yıllarca istedim. Çetin Bey, ben ‘alo’ dediğimde benim hizmetimi yapıyor” şeklinde konuştu.

Söz konusu haberle ile ilgili açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yandaş medya ne yaparsa yapsın, hangi provokasyonu devreye koyarsa koysun biz kendi işimize bakacağız. Yandaş medyaya en güzel cevabı Selvilitepe Mahalle Muhtarımız Sait Kaya verdi” dedi.