Başkan Akın’dan Vizyon Projelere İnceleme Turu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kent genelinde devam eden vizyon projeleri yerinde inceledi. “Turgutlu’yu hak ettiği değere ulaştırmaya kararlıyız” diyen Başkan Akın, yapımı eş zamanlı yürütülen projelerin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirtti.

Önemli projeleri hayata geçirmek ve vatandaşlara en kaliteli hizmeti en kısa süre içerisinde ulaştırmak için tüm birimleriyle gece gündüz çalışan Turgutlu Belediyesi, kent genelindeki yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu’ya değer katan imza projeleri hayata geçiren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, haftanın ilk gününde yapımı devam eden projeleri yakından takip etti.

İlk durak Sanayi Çarşısı

Başkan Çetin Akın’ın inceleme turundaki ilk durağı Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı oldu. Kaba inşaatın yüzde 80’nin tamamladığı proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Akın projenin kısa süre içerisinde biteceğinin altını çizdi. Sanayi Çarşısında elde edilen gelir Turgutlu genelinde devam eden ve yapılacak olan projelere finanse edilecek.

Cuma Pazarı ve Çepnidere Düğün Salonu ile Halı Saha Projesi Hızla İlerliyor

Sanayi Çarşısında incelemelerini tamamlayan Başkan Akın’ın ikinci durağı, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımıyla temeli atılan ve temel imalatlarının hızla devam ettiği Cuma Pazarı oldu. Proje alanında çalışmaların son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Akın, bitme aşamasına gelen Çepnidere Düğün Salonu ile Halı Saha projelerini de yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Son durak Türkmen Yolu ve Yeni Mahalle

Turgutlu Belediyesi, 20 yıldır hiçbir çalışmanın yapılmadığı Türkmen Yolu’nda yolların yenilenmesi için ilk adımı attı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise Türkmen Yolu’na giderek başlayan çalışmaları yerinde inceledi. 2500 m2’lik parkenin döşeneceği bölgede yenileme çalışmalarının sona ermesinin ardından Türkmen Yolu yeni ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak.

Göreve geldiği günden bugüne her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akın, Yeni Mahalle’ye ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ihtiyaç, talep ve önerileri hakkında istişarelerde de bulundu.

Başkan Çetin Akın’a ziyaretleri sırasında Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ve Turgutlu Belediyesi teknik personeli eşlik etti.

Gerçekleştirdiği inceleme turu hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bugün Turgutlu’muzda devam eden projelerimizi ve çalışmalarımızı inceledik, planlarımızı yaptık. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmaya ve Turgutlu’yu hak ettiği değere ulaştırmaya kararlıyız. Bu kapsamda kentimizi geleceğe taşıyacak önemli projeler yapıyoruz. Projelerimizi çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde hayata geçiriyoruz. Biz Turgutlu Belediyesi ailesi olarak bu güzel kente ve bu güzel kentin insanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.