#

Başkan Çetin Akın, “2022 yılında sevgi, barış ve hoşgörü egemen olsun”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yeni yılı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Çetin Akın mesajında 2022 yılında en büyük dileğinin koronavirüs salgınının sona ermesi olduğunu ifade etti.

Başkan Çetin Akın yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevinçlerimizle, hüzünlerimizle ve acılarımızla bir yılı daha geride bırakıp yeni yılı umutla karşılayacağız. 2022 yılı; Turgutlu’muzda, ülkemizde ve dünyada sağlığın, sevginin, barışın, hoşgörünün egemen olduğu bir yıl olsun. Tüm insanların yaşamını tamamen etkileyen, sevdiklerimizi ne yazık ki elimizden alan koronavirüs salgının sona ermesi 2022 yılından en büyük dileğimiz olacaktır. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve özel gereksinimli bireylerimiz başta olmak üzere tüm yurttaşlarımızın gelecek kaygısı olmadan özgür, adil, eşit bir Türkiye’de refah içerisinde bir yıl geçirmesi; aynı zamanda sokakta yaşayan can dostlarımız ile ortak bir yaşam içerisinde buluşmamız en önemli temennimiz ve beklentimizdir.

Tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde 2022 yılının Turgutlu’muza, Manisa’mıza, ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk, huzur getirmesini, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmesini diliyorum. Bütün hemşehrilerimin ve yurttaşlarımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.”