#

Başkan Çetin Akın: “2023 yılında Turgutlu’muzun bugününe ve geleceğine yönelik önemli yatırımları ve projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yeni yılı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Çetin Akın, 2022 yılında Türkiye’de ve dünyada huzur ve güven ortamının sağlanmasının en büyük temennisi olduğunu ifade etti.

2023 yılında da Turgutlu’nun bugününe ve geleceğine yönelik yatırım ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ve 2023 yılının Turgutlu’nun yılı olacağını belirten Başkan Çetin Akın yeni yıl mesajında şunları söyledi:

“Mutlu, sevinçli, hüzünlü ve acı nice anılar biriktirdiğimiz bir yılı geride daha bırakıyoruz. Karamsarlığa kapılmadan ümidimizi koruyarak 2023 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2022 yılı ülkemiz açısından oldukça zorlu bir yıl oldu. Koronavirüs salgını etkisini büyük ölçüde yitirmiş olsa dahi ağır bir ekonomik krizle karşı karşıya kaldık. Bunun yanında hemen hemen her gün kadınlara, çocuklara, hayatı paylaştığımız can dostlarımıza yönelik şiddet haberleri yüreğimizi derinden sarstı. Bu açıdan 2023 yılında ülkemizde ve tüm dünyada huzur ve güven ortamının sağlanması en büyük temennimiz ve arzumuzdur.

Turgutlu Belediyesi olarak tüm birimlerimizle ve ekiplerimizle 2022 yılında da bu güzel kent için çalışmalarımızı aksatmadan gerçekleştirdik. Önümüzdeki yılda da bu güzel kentte yaşayan hemşehrilerimizin çok daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için en kaliteli hizmeti hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte tıpkı 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da Turgutlu’muzun bugününe ve geleceğine yönelik önemli yatırımları ve projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Yapacağımız çalışma ve projelerle 2023 yılı, Turgutlu’nun yılı olacak.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2023 yılının şiddetten ve savaştan uzak, ülkemizde ve tüm dünyada sağlığın, barışın ve huzurun egemen olduğu, insanlara, hayvanlara ve doğaya zulümlerin yaşanmadığı bir yıl olmasını diliyorum. Turgutlu’muzun, Manisa’mızın ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum.”