#

Başkan Çetin Akın 23 Nisan’da Özel Bir Etkinliğe İmza Attı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İstiklal Marşı Şiirini belediye hoparlöründen okudu.

Başkan Çetin Akın, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl da evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında özel bir etkinliğe daha imza attı. Başkan Çetin Akın saat 21:00’de Turgutlu Belediyesi hoparlöründen İstiklal Marşı Şiirini okudu. Vatandaşlar da evlerinden, balkonlarından Başkan Çetin Akın ile birlikte İstiklal Marşı Şiirine eşlik etti.

Korona virüs nedeniyle milli bayramların hak ettiği şekilde kutlanamadığını, bu nedenle böyle bir etkinliği gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Başkan Çetin Akın, “Korona virüs nedeniyle tıpkı bugün olduğu gibi uzun bir süredir milli bayramlarımızı hak ettiği şekilde coşkuyla kutlayamıyoruz. Ancak Turgutlu Belediyesi olarak belki de Türkiye’de bir ilk olacak etkinliğe imza atmak istedik. Belediye hoparlörlerinden okuduğumuz İstiklal Marşı’mıza gururla, coşkuyla eşlik eden tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başkan Çetin Akın 23 Nisan’da Özel Bir Etkinliğe İmza Attı