#

Başkan Çetin Akın: “Annelerimizin Hakkını Asla Ödeyemeyiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, bütün annelerin Anneler Günü’nü yayınladığı mesaj ile kutladı. Annelerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirten Başkan Çetin Akın, sevgi, güven ve fedakarlıkla evlatlarını yetiştiren annelerin her gün baş tacı olduğunu ifade etti.

Başkan Çetin Akın mesajında şunları söyledi:

“Karşılıksız sevgi, koşulsuz güven ve binbir fedakarlıkla bizleri yetiştiren annelerimiz yalnızca bir gün değil, her gün başımızın tacıdır. Hayatın tüm zorluklarına göğüs geren, hiçbir karşılık beklemeden bizleri geleceğe hazırlayan, iyi bir yaşam sürmemiz için sabırla, özveriyle emek harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Toplumumuzu sevgi, saygı ve hoşgörü temelinde inşa eden; geleneklerimizin, adetlerimizin bugüne ve geleceğe aktarılmasında önemli rol oynayan annelerimiz bizlerin her zaman kıymetlisi olarak kalacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta kahraman askerlerimizi yetiştiren şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; tüm annelerimizin evlatları, aileleri ve sevdikleriyle uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum.”