#

Başkan Çetin Akın: “Berat Kandili’ni idrak edecek olmanın huzuru içerisindeyiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın mesajında Berat Kandili’nde tüm kötü olayların ve olumsuzlukların son bulmasını, sağlık, barış, kardeşlik ve hoşgörünün hakim olmasını ümit ettiğini ifade etti.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelerini kullandı:

“Günahlardan arınma, af ve kurtuluş gecesi olarak kabul edilen ve aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak edecek olmanın huzuru ve sevinci içerisindeyiz.

Kandiller; paylaşma, yardımlaşma, hoşgörü duygularımızı güçlendiren özel gecelerdir. Manevi duygularımızın yoğunlaştığı bu gecelerde Cenab-ı Allah’ın huzuru ve merhametine sığınacağız. Mübarek Berat Kandili’nin sağlıklı, huzurlu, mutlu bereketli günlere vesile olması için dualarımızı edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde mübarek Berat Kandili vesilesiyle tüm dünyada kötü olay ve olumsuzlukların son bulmasını ümit ediyor, sağlığın, barışın, dostluğun, kardeşliğin hakim olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Berat Kandili’nin Turgutlu’muz, Manisa’mız, İslam Alemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı kandiller.”