#


Başkan Çetin Akın: “Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır projelerimizi Turgutlu’muza kazandıracağız”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, geçtiğimiz akşam düzenlenen “Şiirlerle Nazım’ı Anıyoruz” programında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çetin Akın, “Ergenekon Mahallemizde kültür sanat merkezi ve kadın sığınma evi, Selvilitepe Mahallemizde tüm sporların yapılabilecek olduğu bir spor salonu, cemevi ve kültür sanat merkezi, Çepnibektaş Mahallemizde cemevi ve oradaki hemşehrilerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir salon, Çepnidere Mahallemizde düğün salonu ve halı saha projelerimiz ile Cuma Pazarı projemizin temel atma törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır projelerimizi Turgutlu’muza kazandıracağız” dedi.

Turgutlu Belediyesi ile Şiir Kalbimizde! Şiir, Edebiyat ve Kültür Platformu’nun Nazım Hikmet’in 121. doğum günü dolayısıyla düzenlediği “Şiirlerle Nazım’ı Anıyoruz” programında Başkan Çetin Akın, 2023 yılında hayata geçirilmesi planlanan projelere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Projelerin yaklaşık maliyeti 300 milyon TL ve Turgutlu Belediyesi bu projeleri kendi öz kaynaklarıyla yapacak”

Ergenekon, Selvilitepe, Çepnidere ve Çepnibektaş Mahallelerinde yapılacak olan projeler ile Cuma Pazarı’nın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Çetin Akın, şunları söyledi:

“Üç buçuk yıllık süre içerisinde Turgutlu’da çok güzel işlere imza attık. İktidarın baskılarına, büyükşehir belediyesinden alamadığımız desteklere, mecliste yaşadığımız sorunlara rağmen Turgutlu Belediyesini şu anda Türkiye’deki belediyelerin içerisinde kredisi en yüksek ve cari borcu sıfır olan bir belediye haline getirdik. Ergenekon Mahallemizde kültür sanat merkezi ve kadın sığınma evi, Selvilitepe Mahallemizde tüm sporların yapılabilecek olduğu bir spor salonu, cemevi ve kültür sanat merkezi, Çepnibektaş Mahallemizde cemevi ve oradaki hemşehrilerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir salon, Çepnidere Mahallemizde düğün salonu ve halı saha projelerimiz ile Cuma Pazarı projemizin temel atma törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu projelerin yaklaşık maliyeti 300 milyon TL ve Turgutlu Belediyesi bu projeleri kendi öz kaynaklarıyla yapacak. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır projelerimizi Turgutlu’muza kazandıracağız.”