Başkan Çetin Akın: “Gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın mesajında Berat Kandili’nde tüm kötü olayların son bulmasını; kardeşlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün hakim olmasını ümit ettiğini ifade etti.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadeleri kullandı:

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen, bağışlanma kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, sıkıntılardan kurtulduğumuz, huzura kavuştuğumuz, rahmet kapılarının açıldığı ve günahların affedildiği mübarek bir gecedir.

Böyle mübarek gün ve gecelerde barış, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, küslükleri sonlandırmalı ve kırılan kalpleri onarmalıyız. İdrak edeceğimiz Berat Kandili’nde, Turgutlu’muzda oluşturduğumuz kardeşliğimizin, hoşgörü iklimimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin artarak güçlenmesini ümit ediyorum.


Bu duygu ve düşünceler içerisinde Berat Kandili’nin; Turgutlu’muzu, Manisa’mızı, ülkemizi ve tüm insanlık alemini kötü olaylardan koruyarak barış içerisinde sağlıklı, huzurlu, mutlu günlere ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Tüm dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Berat Kandiliniz mübarek olsun.”