Başkan Çetin Akın: “Gönüllerimizdeki güzellikleri yeniden yeşerecektir”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın, Kadir Gecesi’nin sağlıklı, huzurlu ve bereketli günlere vesile olmasını diledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şunları söyledi:

“Tutulan oruçlar, yapılan ibadet ve yardımlarla manevi olarak huzur veren mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken, 'bin aydan daha hayırlı' olan Kadir Gecesi'ni yaşayacak olmanın sevinci ve manevi huzuru içerisindeyiz.

Manevi iklimimizin yoğunluk kazandığı Ramazan ayında artan yardımlaşma ve dayanışma hissiyatımız, Kadir Gecesi’nde de çoğalarak gönüllerimizdeki güzellikleri yeniden yeşerecektir. Bu mübarek gecenin rahmet ve bereketinin, ülkemizin her bölgesine ulaşmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin Turgutlu’muzu ülkemizi ve bütün insanlığı kuşatarak tüm dünyada sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereketin hakim olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün hemşehrilerimizin, yurttaşlarımızın ve insanlığın Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin hayırlar getirmesini diliyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”