Başkan Çetin Akın Haftaya Çamlıca Yolu’nda Başladı

Turgutlu Belediyesinin Çamlıca Yolu’nda kendi imkanlarıyla yürüttüğü yol yenileme çalışmalarına devam ediliyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, haftaya Çamlıca Yolu’nda gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek başladı.

Turgutlu Belediyesi Erbiller Sanayi Sitesi ile Gıda Çarşısı’nın ardından uzun yıllar boyunca yol sorununun yaşandığı bir başka nokta olan Çamlıca Yolu’nda yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Çamlıca Yolu’nda yol yenileme çalışmaları üç etapta yapılacak. Turgutlu Belediyesinin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği çalışmaların sona ermesiyle birlikte Çamlıca Yolu yeni ve modern şekliyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yeni haftanın ilk gününe Çamlıca Yolu’nda devam eden yol yenileme çalışmalarını inceleyerek başladı. Başkan Çetin Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yakından takip ederek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Çetin Akın’a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı eşlik etti.

Çamlıca Yolu’ndaki çalışmaların Turgutlu Belediyesinin öz kaynaklarıyla yapıldığını ifade eden Başkan Çetin Akın, “Çamlıca Yolu’nda devam eden parke döşeme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Kendi öz kaynaklarımızla üç etapta çalışmalarımızı tamamlayarak modern bir yolu halkımızın hizmetine sunacağız. Canla başla çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.