#

Başkan Çetin Akın Haftaya Gıda Çarşısı’nda Başladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Gıda Çarşısı’nda devam eden yol yenileme çalışmalarını incelemede bulundu ve esnafı ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, “Gıda Çarşısı’nda 30 yıldır çözüm bekleyen esnafımızın ve vatandaşımızın yüzü artık gülüyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, haftanın ilk gününe Gıda Çarşısı’nda başladı. Yaklaşık 30 yıl sonra yolların yenilendiği Gıda Çarşısı’na giden Başkan Çetin Akın, burada esnafı ziyaret etti. Gıda Çarşısı esnafını tek tek dolaşan Başkan Akın, devam eden yol yenileme çalışmaları ile ilgili esnafla değerlendirmelerde bulundu.

Gıda Çarşısı esnafından Başkan Akın ve ekibine teşekkür

Gıda Çarşısı esnafı ise yapılan yol yenileme çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Yaklaşık 30 yıldan sonra Gıda Çarşı yollarını yenileyen Başkan Çetin Akın ve ekibine teşekkür ettiler.

Esnafımızın 30 yıldan sonra yüzü gülüyor

Başkan Çetin Akın, “Gıda Çarşımızı ziyaret ederek esnafımızla bir araya geldik. Devam eden yol kaldırma ve yenileme çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 30 yıldır çözüm bekleyen esnafımızın ve vatandaşımızın yüzü artık gülüyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Çetin Akın’a Gıda Çarşısı ziyaretinde Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol ile İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir eşlik etti.