Başkan Çetin Akın: “Hep birlikte nice güzel, mutlu bayramlara”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan Bayramını yayınladığı mesajla tebrik etti. Mesajında “Milletimiz için çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bayramlar; sevginin, saygının, hoşgörünün, beraber olmanın tüm güzelliklerinin yaşandığı önemli günlerdir” ifadelerini kullanan Başkan Çetin Akın, Ramazan Bayramı mesajında şunları söyledi:

“Rahmetin, bereketin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güçlendiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Milletimiz için çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bayramlar; sevginin, saygının, hoşgörünün, beraber olmanın tüm güzelliklerinin yaşandığı önemli günlerdir.

Tıpkı diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; kırgınlıkların, küskünlüklerin unutulması, dostlukların pekişmesi, sevginin, saygının, anlayışı güçlenmesi yönünde olacaktır. Kalabalık aile sofralarında bir araya geleceğimiz, sevdiklerimizle, yakınlarımızla birlikte olacağımız bir bayram yaşamayı umut ediyor, Ramazan ayının bereketi ile bayramın yarattığı huzur ikliminin tüm yıla yayılmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının sağlıklı günler içerisinde barışça, kardeşçe, özgürce ve beraberce yaşanacak günlere vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin, yurttaşlarımızın, İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hep birlikte nice güzel, mutlu bayramlara…”