#

Başkan Çetin Akın: “Kadir Gecesi gönüllerimizdeki güzellikleri yeşertecektir”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı. Kadir Gecesi’nin sağlıklı, huzurlu ve bereketli günlere vesile olmasını dilediğini ifade eden Başkan Çetin Akın mesajında şunları söyledi:

“Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bugünlerde bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Yüce Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerim’in Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’a vahyedildiği gece olarak kabul edilen bu mübarek gecede tüm inancımızla dualar edecek, Allahutaala’nın merhametine sığınacağız.

Manevi iklimimizin yoğunluk kazandığı Ramazan ayında artan yardımlaşma ve dayanışma hissiyatımız, Kadir Gecesi’nde de çoğalarak gönüllerimizdeki güzellikler yeniden yeşerecektir. Mübarek Kadir Gecesi’nin sağlıklı, huzurlu, bereketli günlere vesile olmasını gönülden diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün hemşehrilerimizin, yurttaşlarımızın ve insanlığın Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”