Başkan Çetin Akın: “Kadir Gecesi’nin deprem felaketi yaşayan kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına kapı aralaması en büyük arzumuzdur”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kadir Gecesi'ni yayınladığı mesajla tebrik etti. “Kadir Gecesi’nin zorlu süreçleri en kısa sürede atlatmamıza, deprem felaketi yaşayan kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına kapı aralaması en büyük arzumuzdur” diyen Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Rahmetin, bereketin, paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan-ı Şerif’in son günlerinin yarattığı manevi iklimi, bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi ile zirveye taşıyacağız.

Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve İslam alemi için ayrı bir yere sahip olan Kadir Gecesi’nin feyzini dua ve ibadetlerimizle yaşayacağız. Ülke olarak çok zor dönemler geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Kadir Gecesi’nin bu zorlu süreçleri en kısa sürede atlatmamıza, deprem felaketi yaşayan kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına kapı aralaması en büyük arzumuzdur.

Bu duygular ve düşünceler içerisinde manevi değerlerimizin etrafında bütünleşeceğimiz Kadir Gecesi’nin Turgutlu’muza, Manisa’mıza, ülkemize, İslam ve dünya coğrafyasına sağlık, huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”