Başkan Çetin Akın Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Mevkidaşını Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı, Yerel Bölgelerden Sorumlu Kamu Görevlisi Faton Asani ve beraberindeki heyeti Turgutlu’da ağırladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı, Yerel Bölgelerden Sorumlu Kamu Görevlisi Faton Asani’yi makamında misafir etti. Turgutlu Belediyesi Başkanlık katında yer alan şehitlik köşesini inceleyen konuklar, geçmiş dönemlerde Turgutlu Belediye Başkanlığı görevini yürüten başkanlar ile ilgili Başkan Akın’dan bilgi aldı. Başkan Akın, Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı, Yerel Bölgelerden Sorumlu Kamu Görevlisi Faton Asani ve beraberinde heyet ayrıca Turgutlu’nun tarihe açılan kapısı olan Kent Müzesini birlikte gezdi. Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla Turgutlu’nun tarihi hakkında heyete bilgi verdi.

Başkan Akın’a Turgutlu Belediyesi meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti.

Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı’nin gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çetin Akın, “Mevkidaşım Goran Stojanovskı ve beraberindeki heyeti, Turgutlu’muzda misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Ülkemiz ve kentimiz hakkında bilgiler aktardık, projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık. Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı’ye nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.