Başkan Çetin Akın: “Miraç Kandilinde dualarımızı depremzedelerimiz için edeceğiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın mesajında kandil gecesinde en büyük dileğinin deprem felaketinin üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelmek olduğunu söyledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) Allahutaala’nın huzuruna kavuşarak Miraç mucizesini gerçekleştirdiği bu mübarek geceyi idrak edeceğiz.

Manevi anlamda hissiyatımızın yoğunlaştığı kandil gecelerinde sağlık, barış, huzur temelinde dualarımızı ediyorduk; ancak ülkemizi ve tüm dünyayı yasa boğan deprem felaketini yaşadığımız bu günlerde tüm dualarımızı ve ibadetlerimizi deprem felaketini yaşayan vatandaşlarımız, hayatını kaybeden ve yaralanan binlerce yurttaşımız için edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenerek bu yıkımın en kısa sürede üstesinden geleceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Miraç Kandili vesilesiyle hiç kimsenin acıyla, büyük kayıplarla sınanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor; doğal afetlerin yaşanmadığı, yıkımların olmadığı, sağlıklı, huzurlu, barış ve kardeşlik dolu günlere ulaşmamızı temenni ediyorum. Turgutlu’muzun, ülkemizin, İslam Alemi’nin ve tüm dünyanın mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Hayırlı kandiller.”