#

Başkan Çetin Akın: “Ramazan ayında gönül sofralarımızı hep birlikte büyüteceğiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yayınladığı mesajla Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini ifade eden Başkan Çetin Akın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını karşılayacak olmanın sevinci ve huzurunu yaşıyoruz. Manevi duygularımızı güçlendiren Ramazan ayının huzur içerisinde geçirilmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Nefsimize hakim olma ve düşünme fırsatını sağlayan Ramazan ayı, oruç ibadetimizi yerine getirmenin yanı sıra paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı da pekiştirmektedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de idrak edeceğimiz bu ayda elimizdeki imkanlar doğrultusunda yemeğimizi, aşımızı paylaşacak, gönül sofralarımızı hep birlikte büyüteceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Ramazan ayının başta sağlık olmak üzere tüm insanlık için huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyor, bu mübarek ayda bütün dua ve ibadetlerimizin kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan ayının Turgutlu’muz, Manisa’mız, ülkemiz, İslam Alemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”