#

Başkan Çetin Akın: “Regaip Kandili gönül köprülerimizi sağlam temeller üzerine inşa etmemize imkan sağlamaktadır”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın mesajında kandil gecelerinin insanları birbirine yakınlaştıran, merhamet, şefkat, hoşgörü, anlayış, yardımlaşma duygularını artıran özel ve anlamlı günler olduğunu söyledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek üç ayların ilk kandili olan, rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı Regaip Kandili’ni bir kez daha idrak edecek olmanın huzuru içerisindeyiz.

Tüm dini günlerimizde olduğu gibi Regaip Kandili, insanları birbirine yakınlaştıran, merhamet, şefkat, hoşgörü, anlayış, yardımlaşma duygularımızın artarak gönül dünyamızın aydınlanmasına vesile olan özel ve anlamlı gecelerden bir tanesidir. Aynı zamanda kardeşliğin, barışın, sevginin ve saygının da güçlendiği bu mübarek geceler, gönül köprülerimizi sağlam temeller üzerine inşa etmemize, birlik ve beraberliğimizi de pekiştirmemize imkan sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Regaip Kandili’nin ülkemizi ve tüm dünyayı salgın hastalıklardan, savaşlardan ve doğal afetlerden koruyarak barış içerisinde sağlıklı, huzurlu, mutlu günlere ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Tüm dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.”