#

Başkan Çetin Akın Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gün içerisinde kent genelinde devam eden ve tamamlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ihale süreci tamamlanan Urganlı Düğün Salonu projesinde devam eden tesviye çalışmalarını, Ergenekon Mahallesinde yer alan Mevlana Camisinde tamamlanan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın ayrıca Cuma Pazarı yerini ziyaret ederek hem alışverişini yaptı hem de Turgutlu'ya kazandırılacak olan otoparklı Cuma Pazarı projesi hakkında esnafa ve Turgutlululara bilgi verdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bir yandan da çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Özgün Sokakta parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Kervan Yolu, Sinirli Mahallesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile birlikte İç, Kurultay, Kültür, Yeliz, Şanlı, Altınırmak, Can, Şamil, Park, Hanımeli, Aktaş Sokakta parke tamirat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuk asfalt yama aracıyla Cephanelik Yolu ve Mezarlık Sokakta asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Yavuz Sultan Selim Parkı’nda çiçek dikimi, Selvilitepe Mahallesi Şehit Hakan Uykan Parkı çocuk oyun grubunda kauçuk döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz, kentimiz genelinde çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor. Yapılan program dahilinde Turgutlu’muzun ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Yoğun bir çabayla Turgutlu’muz için çalışan çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.