Başkan Çetin Akın: “Teşekkürler Turgutlu”

Turgutlu Belediyesinin Kurban Bayramı dolayısıyla hayata geçirdiği “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasında 9 ton kurban bağışı yapıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlulu hemşehrilerimiz yine cömertliğini, yardımseverliğini gösterdi. Bizler de vatandaşlarımızın bağışlarını en iyi şekilde Aşevimizde işliyor, onların sofralarına aş olarak götürüyoruz” dedi.

Turgutlu Belediyesinin hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül sofralarını büyüttüğü “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” isimli yardım kampanyasında toplanan kurban bağışı miktarı 9 ton oldu. Bağışların bir kısmı Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Aşevi ve Hayır Merkezi personeli tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken kalan kurbanlıklar da merkez tarafından hazırlanan ve günlük olarak dağıtılan yemeklerde kullanılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise bayramın ardından ilk mesai gününde Aşevi ve Hayır Merkezini ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, yardım kampanyası kapsamında toplanan bağışlar ve süreç hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen’den bilgi aldı.

Turgutlulu hemşehrilerimiz yine cömertliğini, yardımseverliğini gösterdi”

Aşevi ve Hayır Merkezindeki ziyaret ve incelemesi sonrasında açıklamada bulunan ve Turgutlu halkına kampanyaya gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Çetin Akın, “Kurban Bayramı; yardımlaşmanın, bereketin bayramı. Bizler de Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezinde günlük 800 hemşehrimize yemek çıkarıyoruz ve evlerine sıcak bir şekilde servis yapıyoruz. Bu Kurban Bayramı’nda da Aşevi personelimiz, vatandaşlarımızın bağışlarını kabul etti. Turgutlulu hemşehrilerimiz yine cömertliğini, yardımseverliğini gösterdi. Bizim bu projemize çok ciddi destek verdi. Dört günlük bayram süreci içerisinde ve Arife günü yaklaşık 9 ton et bağışı gerçekleşti. Bizler de vatandaşlarımızın bu bağışlarını en iyi şekilde Aşevimizde işliyor, onların sofralarına aş olarak götürüyoruz. Bütün Turgutlulu hemşehrilerime teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum. Teşekkürler Turgutlu!” dedi.