#

Başkan Çetin Akın: “Tüm dünyada barışın, huzurun ve refahın sağlanması için dua edeceğiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın mesajında Miraç Kandili’nin sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dilediğini belirtti.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’ın Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen ve Recep Ayının son kandili olan Miraç Kandili’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren bu günlerde tüm kırgınlık ve kızgınlıklarımızı bir kenara bırakarak tüm dünyada barışın, huzurun ve refahın sağlanması için dua edeceğiz. Manevi değerlerimizin güçlendiği bu özel gecelerde paylaşmanın, dayanışmanın huzur ve mutluluğunu yaşayacağız.

Tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde Miraç Kandili’nin sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bu gecede tüm dua ve ibadetlerimizin kabul olmasını diliyorum. Miraç Kandili’nin Turgutlu’muz, Manisa’mız, ülkemiz, İslam Alemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Miraç Kandili’niz mübarek olsun”