#

Başkan Çetin Akın: “Turgutlu’muza hemşehrilerimizin sesi muhtarlarımızla birlikte hizmet ediyoruz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Muhtarların kamu hizmetlerinin mahallelere ulaştırılması noktasında önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Çetin Akın, Turgutlu’da görev yapan muhtarlarla iş birliği içerisinde hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Çetin Akın 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yerel yönetimlerin yapı taşı ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini rahatlıkla iletebildikleri temsilcilerdir. Muhtarlarımız aynı zamanda kamu hizmetlerinin mahallelere ulaştırılması noktasında önemli bir rol oynayarak ve sorumluluk üstlenerek belediyelerin ve merkezi yönetimin en önemli çözüm ortağı olmaktadırlar.

Turgutlu Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sesi olan muhtarlarımızla her zaman diyalog halinde ve iş birliği içerisindeyiz. Kentimizi güzelleştirmek, kalkındırmak ve güçlendirmek adına ortak akılla hizmetlerimizi gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz.

Hiçbir ayrım gözetmeden fedakarca hizmetlerini sürdüren, mahallelerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulması için görevlerini icra eden tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, hizmetleri ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.”