#

Başkan Çetin Akın: “Üreticimizin her zaman hizmetinde olmaya devam edeceğiz”

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeniköy Mahallesine çiftçilerin ve üreticilerin ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabilmesi amacıyla su dolum istasyonu kurdu ve çiftçilerin kullanımına açtı.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çiftçilerin ve üreticilerin ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla kurulan su dolum istasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Urganlı ve Güney Mahalleleri ile Bostanlık Karakolu Mevkisi’nin ardından dördüncü su dolum istasyonu Yeniköy Mahallesine kuruldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve daire müdürlerinin katılımıyla su dolum istasyonu üreticilerin hizmetine sunuldu.

Sorun çözen bir anlayışla yollarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Çetin Akın,” Üreticimiz, çiftçimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Su dolum istasyonlarımızın dördüncüsünü Yeniköy Mahallemizde hizmete açtık. Çiftçimiz için büyük bir kolaylık olan bu uygulama zamandan tasarruf ettirerek üreticimize katkı sağlıyor. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünden yola çıkarak üreticimizin her zaman hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri ve üreticiler ise kazandırılan yeni su dolum istasyonun kendilerine büyük fayda sağlayacağını belirterek başta Belediye Başkanı Çetin Akın olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

On kilometre yol tamamlandı, düğün salonunda sona yaklaşıldı

Başkan Çetin Akın, Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları tamamlanan Yeniköy-Urganlı, Urganlı-Gökkaya, Urganlı Mera yolunu inceledi. Toplamda on kilometrelik asfaltlama çalışmasının bittiğini dile getiren Başkan Çetin Akın, bu hattaki ulaşım sorununu kökten çözdüklerini belirtti. Başkan Akın, “On kilometrelik asfaltlama çalışmasını tamamladık. Ulaşım alanında bu bölgede kökten çözüm ürettik, bu yollarda üreticilerimiz, vatandaşlarımız rahatlıkla seyahat edebilecek. Turgutlu’muzun kronikleşmiş yol sorununu kurduğumuz asfalt şantiyesi ile tarihten sildik” ifadelerini kullandı.

Urganlı Mahallesinde yapımı tüm hızıyla devam eden düğün salonunun devam eden inşaat çalışmalarını incelemelerde bulunan Başkan Akın, “Urganlı Mahallemiz modern, işlevselliği yüksek bir düğün salonuna kavuşuyor. İnşaat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Urganlı Düğün Salonu projemizle hemşehrilerimizin özel günleri keyifli hale gelecek” şeklinde konuştu.