#

Başkan Çetin Akın ve Altılı Masa Temsilcilerinden Esnaf Ziyareti

Haziran ayında yapılacak olan 2023 Genel Seçimleri öncesi kurulan altılı masanın üyeleri Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın liderliğinde saha çalışmalarına başladı. Altılı masanın üyeleri, Türkiye’nin kaderine doğrudan tesir edecek olan seçimler öncesi esnafla bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, Deva ve Demokrat Parti’den oluşan altılı masanın üyeleriyle birlikte saha çalışmalarına başladı. Zor günler geçiren esnafı ziyaret eden temsilciler, altılı masanın çözüm odaklı çalışmalarını anlattı. Türkiye’nin zorlu günlerden geçtiğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Esnafımızla bir araya geliyoruz, dertlerini dinliyoruz. Altılı masa olarak topyekûn seferberlik ilan etmiş durumdayız. Bu ülkenin geleceği, evlatlarımızın yarınları için her kapıyı çalıyoruz” dedi.

Çalmadığımız kapı, girmediğimiz ev kalmayacak”

Yarının Türkiye’si için kritik dönemlerden geçildiğini vurgulayan Başkan Çetin Akın ve altılı masanın ilçe başkanları vatandaşın, esnafın dertlerini dinledi. Yapılan ziyaretlerin ardından Başkan Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet, Demokrat, Gelecek ve Deva Partisi temsilcileri bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Çetin Akın, ”Esnafımızla buluştuk, sohbet ettik ve gündemi değerlendirdik. Masanın paydaşlarıyla saha çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Çözüm için sahadayız; her şeye rağmen umudumuz var, yarına umutla bakmaya devam ediyoruz. Bizim inancımız halkımız ve halkımız gerçekleri görüyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor, dört elle sarılarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalmadığımız kapı, girmediğimiz ev kalmayacak. Sorunlarımızı bir kenara bırakıp ülkemiz için siyaset yapmaya, halkımızın için mesai yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.