Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları Yeni Haftaya Pazartesi Pazarı’nda Başladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Pazartesi Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve pazar alışverişini yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çetin Akın, “Büyük bir aile olduğumuz Turgutlu halkıyla her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Halkla iç içe” yönetim anlayışıyla her an sahada olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yeni haftaya Pazartesi Pazarı’nda başladı. Pazar yerini Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan ile birlikte ziyaret eden Başkan Çetin Akın, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Çetin Akın, esnafın ve vatandaşların ihtiyaçları, önerileri ve taleplerini de yerinde dinledi. Başkan Çetin Akın’ı karşılarında gören pazarcı esnafı ve vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Çetin Akın, “Yeni güne ve yeni haftaya her zaman olduğu gibi sahada başladık. Pazartesi Pazarı’nı Başkan Yardımcılarımızla birlikte ziyaret ederek tezgah açan esnafımıza hayırlı işler diledik, hemşehrilerimizle sohbet ettik. Talepleri, önerileri yerinde dinledik. Büyük bir aile olduğumuz Turgutlu halkıyla her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.