#

Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcılarından Belediye Personeline Yeni Yıl Kutlaması

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, başkan yardımcıları ile birlikte 2021 yılının son gününde belediye personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Mithat Erden ve Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ile birlikte mesaisine devam eden belediye personelini ziyaret etti. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasında bulunan vatandaşlarla ve belediye kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Çetin Akın ve başkan yardımcıları, belediye personeli ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Başkan Çetin Akın ve başkan yardımcıları ziyaretleri sırasında yeni yıl hediyesi olarak çiçek takdim etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tüm yıl boyunca birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek yeni yıl dileklerimizi ilettik. Yeni yılda da çalışma arkadaşlarımızla birlikte Turgutlu’muz için çalışmaya, hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2022 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.