#

Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcılarından Kadınlar Günü Kutlaması

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Turgutlulu kadınlara çiçek hediye etti.

Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser ve Mithat Erden ile birlikte ilk olarak Turgutlu Belediyesi personelini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Turgutlu Belediyesi personeline çiçek hediye Başkan Çetin Akın, çalışmaları ve emekleri için çalışanlara ayrıca teşekkür etti.

Başkan Çetin Akın, öğle saatlerinde ise Eşi Sabriye Akın, Kızı Gülce Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş Ser, Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Mithat Erden, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kutluel ile birlikte Eski Belediye Binası önünde kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Çetin Akın, ayrıca Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesinde yetiştirilen çiçekleri Dünya Emekçi Kadınlar Günü hatırası olarak kadınlara takdim etti.

Başkan Çetin Akın son olarak ise Turgutlu Eğitim Destek Kurs Merkezini (TURBEM) Başkan Yardımcıları Evren Erbaş Ser, Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan ile birlikte ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

Turgutlulu kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadın Gününü kutlayan Başkan Çetin Akın, “Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehadete yürüyen kahramanlarımızın kıymetli anneleri başta olmak üzere varlıklarıyla hayatlarımıza değer katan, dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı inşa eden; Cumhuriyetimizin kahramanları kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınların şiddete, ayrımcılığa, eşitsizliğe maruz kalmadıkları, korkmadan, özgürce yaşadıkları bir dünya diliyorum” dedi.