Başkan Çetin Akın Yağıştan Etkilenen Bölgeleri İnceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yoğun yağış ve fırtına nedeniyle kent genelinde hasar gören bölgeleri yerinde inceledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte geçtiğimiz günlerde yoğun yağış ve fırtınadan etkilenen Fatih Sanayi Sitesi ve Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti. Başkan Akın ziyaret ve incelemeleri esnasında yağış sırasında yaşanan sorunlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmelerini gerçekleştirdi.

Tüm imkanları ve ekipleriyle yaraları hep birlikte saracaklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Geçtiğimiz gün yaşanan sağanak yağışın getirdiği afet sonrası ilçemizde hasar alan bölgelerde incelemelerde bulunduk. Başkan Yardımcımız Evren Erbaş, teknik ekibimizle birlikte Cumartesi Pazar’ı ve Sanayi Sitesindeki çalışmaları kontrol ettik. Yaşanan afet sonrası yaralarımızı hızlı bir şekilde sarmaya devam ediyoruz. Yağıştan etkilenen tüm hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.