#


Başkan Çetin Akın Yağıştan Etkilenen Bölgeleri İnceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yoğun yağıştan etkilenen bölgeleri ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Turgutlu’da yoğun yağış sonucunda kapanan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yağıştan etkilenen bölgelere giderek ekipler tarafından sürdürülen çalışmaları yakından takip etti. Bölge sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Akın, geçmiş olsun dileklerini ileterek vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

Turgutlu Belediyesi ekipleri saha çalışmalarına devam ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan da kentin pek çok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol sorununu adım adım çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi Setüstü Sokak ile Selvilitepe Mahallesi Akıncılar Sokakta asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler tarafından ayrıca Sinirli Mahallesi ve Piyeleoğlu Caddesi ile birlikte Özselvili, Özcan, Okyay, Ceyhan ,Eker, Zengin ve Akıncılar Sokakta parke tamirat çalışmaları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Halil Hale Fen Lisesinin, Sarıbey Doktor Hüseyin Orhan İlkokulunun boyama çalışmaları tamamlandı. Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi. Derbent Mahallesinde yer alan çocuk oyun grubunun kauçuk döşeme çalışmaları yapıldı. Ekipler, Selvilitepe Mahallesi Dolunay Sokak, Turgutlu Lisesi ve Koza Parkı’nda yeşil alanlarda çim ekimi çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri Müdürümüz Elif Ceren Müftüoğlu ve ekiplerimizle yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerimizi gerçekleştirdik. Gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Ekiplerimiz şehrimizde oluşan olumsuzlukları gidermek için tam zamanlı olarak mesailerine devam ediyorlar. Turgutlu’muz için dört bir koldan çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.