Başkan Çetin Akın: “Yarının Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Sebze ve Meyve Hali’nde üreticilerle, Subaşı Mahallesinde ise vatandaşlarla bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte bu kez Turgutlu Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek üreticilerle buluştu. Sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Çetin Akın, çözüm önerileri üzerinde istişarelerini gerçekleştirdi.

Sebze ve Meyve Hali’ndeki ziyaretinin sonrasında Subaşı Mahallesine giden Başkan Akın esnafın ve mahalle sakinlerinin sorunları dinledi, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Başkan Çetin Akın, “Seçim çalışmalarımız kapsamında sebze ve meyve hali ile Subaşı Mahallemizi ziyaret ederek esnafımız, üreticimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Turgutlu’muzda ve Türkiye’mizde üreticimizin tarımda hakkını alarak yüzünün gülmesi, adaleti, barışı, huzuru ve refahı tahsis etmek için yarının Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz” dedi.