#

Başkan Çetin Akın: “Yarınlarımız Öğretmenlerimizin Eseridir”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yayınladığı mesaj ile kutladı. Öğretmenlerin insan yetiştirmek gibi büyük bir mesuliyeti üstlendiğini ifade eden Başkan Çetin Akın, çocukları karşılıksız sevgi, fedakarlık ve emekle geleceğe hazırlayan öğretmenlere ne kadar teşekkür edilse az olduğunu söyledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumların geleceğini şekillendiren eğitim; modern, güçlü ve gelişen ülkelerin en önemli değeridir. Öğretmenler ise ülke ve toplumların yarınlarını güvenle inşa eden temel yapı taşlarıdır.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği tarih olan 24 Kasım’da öğretmenlerimizin gününü kutladığımız bu günde, çocuklarımızı karşılıksız sevgi, fedakarlık ve büyük emeklerle bugüne ve geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İnsan yetiştirmek gibi büyük bir mesuliyeti üstlenen öğretmenlerimizin eşsiz çabalarını, özverilerini, en önemlisi de mesleklerine duydukları sevgi ve bağlılıklarının farkındayız.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyebilmek için hepimiz gibi öğretmenlerimize de büyük bir sorumluluk düşmektedir. Ata’mızın söylediği gibi yarınlarımız ve gelecek nesillerimiz, çok kıymetli öğretmenlerimizin eseri olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal etmiş tüm değerli öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”