#

Başkan Çetin Akın: “Yüreğimizdeki Atatürk Sevgisi Asla Bitmeyecek”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle yad eden Başkan Çetin Akın, Eşsiz Deha Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe kararlılıkla yürüdüklerini söyledi.

Başkan Çetin Akın, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şu sözlerle andı:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet insanı, eşsiz deha, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 83. yılında sevgi, saygı ve özlem ile anıyorum.

Tarihte ölümünün üzerinden bu kadar uzun süre geçmesine rağmen her yıl daha da büyük bir sevgi ve özlemle anılan başka bir lider daha yoktur. Büyük Atatürk zekası, azmi, cesareti, ileri görüşlülüğü ve memleket sevdasıyla yalnızca Türk Milleti’nin değil; tüm dünya ülkelerinin önünde saygıyla eğildiği örnek bir lider olmuştur.

Bugün; özgür, laik, demokratik, çağdaş bir ülkede yaşıyorsak bunu ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyerek ülkemizi kurtaran, dünyanın en güçlü eseri olan Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz.

Türk Milleti olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe kararlılıkla yürüyoruz. Onun aziz hatıralarını, fikirlerini, izlerini unutturmaya, yok etmeye çalışanların karşısında ise dimdik durmayı, karanlıkları aydınlığa çevirmeyi sürdüreceğiz. Yüreğimizdeki Atatürk sevgisi asla bitmeyecek, fikirlerini sonsuza kadar yaşatmaya devam edeceğiz.”