#

Başkan Çetin Akın’a Ataması Yapılmayan Öğretmenlerden Teşekkür

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ataması yapılmayan öğretmenleri belediyede konuk etti. Ankara’da yapılan eylem için Manisalı ve Turgutlulu öğretmenlere ulaşım için destek sağlayan Başkan Akın’a, ataması yapılmayan öğretmenler teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan ortak basın açıklaması için sosyal medya üzerinden destek çağrısında bulunan öğretmenlerin taleplerine kayıtsız kalmayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, öğretmenlere ulaşım desteği sağlamıştı. Ankara’da seslerini duyuran öğretmenler Başkan Çetin Akın’ı ziyaret ederek vermiş olduğu destek için teşekkür etti.

“Çağrımıza kulak verip, bizleri göz ardı etmemesi çok önemliydi”

Ataması yapılmayan öğretmenler teşekkür ziyaretinde Başkan Akın’ın verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu dile getirirken, ”Sosyal medya üzerinden başkanımıza bir çağrıda bulunduk ve çok kısa bir süre sonra bizimle irtibata geçtiler. Çağrımıza kulak verip, bizleri göz ardı etmemesi çok önemliydi. Sadece ulaşım desteği değil, manevi olarak da yanımızda olduğunu bizlere net bir şekilde gösterdi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Akın ise, ”Öğretmenlerimiz bizler için çok ama çok kıymetli. Bizleri bugünlere taşıyan öğretmenlerimiz, eğitimcilerimiz bu ülkenin geleceğini oluşturacak. Öğretmenlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akın Eren Bülbül Sokaktaki çalışmaları inceledi

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Özyurt Mahallesi Eren Bülbül Sokakta yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Başkan Çetin Akın ve Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu, Turgutlu Belediyesinin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği çalışmaları inceledi. Başkan Çetin Akın aynı zamanda sokak sakinleriyle de sohbet etti.

“Turgutlu’muz yeni ve modern bir yola daha kavuşacak”

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetin Akın, ”Kendi öz kaynaklarımızla Eren Bülbül Sokakta yol yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız sonucunda Turgutlu’muz yeni ve modern bir yola daha kavuşacak” ifadelerini kullandı.