#

Başkan Çetin Akın’dan 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılını yayınladığı mesajla kutladı.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Korona virüs salgını sebebiyle okullarından, arkadaşlarından, öğretmenlerinden çok uzun süredir ayrı kalan öğrencilerimiz başta olmak üzere velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ile birlikte 2021-2022 yılı Eğitim ve Öğretim dönemine ‘merhaba’ demenin heyecanını yaşıyoruz.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs salgınından en fazla etkilenen alanlardan biri ne yazık ki eğitim oldu. Çocuklarımız bir bakım zorlu süreçler içerisinde eğitimlerine uzaktan devam etti. Ancak tüm bu zorlu şartlara rağmen fedakar öğretmenlerimiz, velilerimiz çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması için canla başla mücadelelerinden de vazgeçmediler. Yarından itibaren öğrencilerimiz için yeni bir dönem başlıyor. En büyük temennimizin korona virüs salgınının bir an önce sonra ererek sağlıklı günlerimize yeniden dönmemiz ve çocuklarımızın eğitimlerine okullarında devam etmesi yönündedir. Turgutlu Belediyesi olarak da her zaman öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılına başlayacak olan öğrencilerimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı özveriyle yetiştiren öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni eğitim öğretim yılını kutluyor. Sağlıklı, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”