#

Başkan Çetin Akın’dan Ankara Ziyaretleri

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerini ziyaret etti. Başkan Çetin Akın ayrıca CHP Grup Toplantısına da katıldı.

Başkan Çetin Akın, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ile birlikte ilk olarak CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u makamında ziyaret etti. Görüşmede Turgutlu’da hayata geçirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Çetin Akın ve CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamlarında bir araya geldi. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ziyaretlerin sonunda ise Başkan Çetin Akın’ı meclisteki makamında ağırladı.

Başkan Çetin Akın CHP Grup Toplantısına katıldı

Başkan Çetin Akın, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu haftalık grup toplantısına da katıldı.

Başkan Çetin Akın gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili açıklama yaparak şunları söyledi:

“Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ile birlikte Ankara’da Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun ve Ahmet Akın, Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Özgür Özel, İstanbul Milletvekilimiz Gökan Zeybek ve Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte bir araya geldik. Turgutlu’muzda yaptığımız çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemizin gündemine dair önemli açıklamalarda bulunduğu grup toplantısına katıldık. Misafirperverlikleri için Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun ve Ahmet Akın’a, Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’e, İstanbul Milletvekilimiz Gökan Zeybek’e, Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile bizleri ağırlayan Manisa Milletvekilimiz, hemşehrimiz Bekir Başevirgen’e teşekkür ederim” dedi.