#

Başkan Çetin Akın’dan Çağrı: “Satın Alma, Sahiplen”

Turgutlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Sadık Dostlar Mama Üretim Tesisi 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencileri misafir etti. Başkan Çetin Akın bu özel günü unutmadı.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Geçici Hayvan Bakım Evi ve Sadık Dostlar Mama Üretim Tesisi Turgutlu’daki öğrencilere kapılarını açtı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu da bu özel günde bakım evine ziyarette bulundu. Bakım evini, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve öğretmenler eşliğinde gezen anaokulu ve ilköğretim düzeyindeki öğrenciler, sahipsiz hayvanlarla ilgili merak ettikleri soruları sorarak bakım evindeki faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakım evindeki sahipsiz can dostlarla yakından ilgilenen Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ve öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.

Sokakta yaşayan can dostlar için sahiplenme çağrısında bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde tüm canlıların yaşam haklarını ve yaşam alanlarını korumanın hepimizin görevi olduğunu unutmayalım. Bu bilinçle hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımız için çalışmalarımıza büyük bir önem veriyoruz. Geçici Hayvan Bakım Evimizde her türlü bakım ve tedavilerini yaptığımız can dostlarımızı sahiplenerek onlara sıcak bir yuva olabilirsiniz. Bu anlamlı günde tüm hemşehrilerimden bakım evimize gelerek sevimli dostlarımızı sahiplenmeye davet ediyorum” dedi.