#

Başkan Çetin Akın’dan Camiönü Pazar Yeri Müjdesi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Mayıs ayı meclis toplantısında Camiönü Pazar Yeri ile ilgili müjdeyi kamuoyuyla paylaştı.

Camiönünde pazar yeri olarak kamulaştırılan ve geçmiş dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilen alanın yeniden Turgutlu Belediyesine devredileceğini ifade eden Başkan Çetin Akın, söz konusu alanda pazar yeri projesinin başlayacağı müjdesini de vermiş oldu.

Başkan Çetin Akın konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Camiönünde çukur bahçemiz vardı. Pazar yeri olarak kamulaştırılmış bir yer. Bugün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yerin bize devri ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediye Meclisine gönderme kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi bu yer ile ilgili 362 bin lira gibi bir para ödemiş. O parayı da almayarak bir protokol ile bize söz konusu yeri devredecekler. Resmiyette bir aksilik çıkmazsa mahkemede de son noktaya gelinmiş. Ancak kasamızdan kamulaştırma sebebiyle 1 milyon 200 bin gibi bir para çıkacak. Bu ücreti de yatıracağımızın taahhüdünde bulundum. Camiönü’ndeki bu alan Turgutlu Belediyesinin malıydı, Turgutlu Belediyesine geri geliyor. Vatandaşlarımıza aynı zamanda müjdeyi de verelim. Altı otopark üstünü pazar yeri olarak kullanılacak projemiz de hazır, böylece yoldaki pazarı oraya taşıyacağız. Bir aksilik olmazsa Camiönü’ndeki bu alanın devri ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında adımı atmış olacağız. Projemize ciddi bir katkı sunmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ederim.”