Başkan Çetin Akın’dan Hizmet Turu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu’ya modern ve estetik bir görünüm kazandıracak olan çevre ve peyzaj düzenlemelerinin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana Turgutlu’yu daha yeşil ve modern bir kent haline getirmek amacıyla çalışan Başkan Çetin Akın, kentin her noktasına ulaşmaya devam ediyor. Başkan Akın, çevre ve peyzaj düzenlemelerinin yapılacağı Cumartesi Pazarı, Hoca Ahmet Yesevi Meydanı, Barış Manço Parkı ile çalışmaların devam ettiği Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında incelemelerde bulundu. Başkan Akın, ziyaretlerine meclis kararıyla Manisa Büyükşehir Belediyesinden geri alınarak Turgutlu Belediyesine kazandırılan Cumartesi Pazarı alanı ile Hoca Ahmet Yesevi Meydanı ve Barış Manço Parkı’nda devam etti. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği neticesinde çalışmaların sürdüğü Irlamaz Rekreasyon ikinci etabını ziyaret eden Başkan Akın, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çetin Akın ayrıca esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Başkan Çetin Akın’a gerçekleştirdi saha çalışmaları sırasında Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala eşlik etti.

Turgutlu’muz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Turgutlu’da yatırım ve hizmet döneminin yaşandığını belirten Başkan Çetin Akın,”Kentimizin çehresini değiştirmek için ekip arkadaşlarımla birlikte durmadan çalışıyoruz. Turgutlu’da yatırım ve hizmet dönemi yaşanıyor. Çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılacak alanları yerinde inceledik. Ayrıca sorunları yerinde tespit ederek gerekli planlamaları yaptık. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğümüz iş birliği neticesinde Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri öz kaynaklarımızı kullanarak Turgutlu’muza değer kazandırmaya devam ediyoruz. Kentimizin modern çizgilere kavuşması için yenileme çalışmalarına en kısa sürede başlayıp, Turgutlu’muza yakışır alanlar oluşturacağız” şeklinde konuştu.