#

Başkan Çetin Akın’dan İnceleme Turu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gün boyu sahada incelemelerde bulundu. Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza değer katacak, hemşehrilerimizin sorunlarına derman olacak çalışmalarımızı en hızlı şekilde hayata geçiriyoruz. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkımızın içinde, onlarla beraber olmaya devam edecek, yaşanan sorunlara etkili ve kalıcı çözümler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Turgutlu’da ekiplerin sürdürdüğü çalışmaları sık sık yerinde inceleyen ve her zaman halkla iç içe olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gün boyunca incelemelerini gerçekleştirdi. İlk olarak Selvilitepe Mahallesi Hizmet Noktası ile Şehitler Parkı’ndaki düzenleme çalışmalarının son durumunu incelemekle başlayan Başkan Çetin Akın, ardından Irlamaz ve Çepnidere Mahallelerini ziyaret etti. Her iki mahallede de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin Akın, vatandaşların yaşadıkları sorunları dinledi çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Akın ayrıca Cuma Pazarı Projesi alanında yürütülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın’ın son durağı ise Turgutlu Belediyesi Otoparkı’nın karşısında yapımı tamamlanan yeni bankamatik alanı oldu. Başkan Akın burada yürütülen çevre düzenlemesi çalışmalarını takip etti.

Başkan Akın’dan kahvehanelere ziyaret

Başkan Akın, gerçekleştirdiği ziyaretler ile vatandaşlarla bir araya geldi. Camiönü ve Konakönü kahvehaneleri ile İstasyonaltı Mahallesindeki kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Akın, vatandaşların sohbetlerine ortak oldu.

Başkan Çetin Akın’a incelemeleri ve ziyaretleri sırasında Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Çepnidere Mahalle Muhtarı İnan Girgin, Irlamaz Mahalle Muhtarı Hasan Kılınç, Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, Yiğitler Mahalle Muhtarı Veysel Çakır, İstasyonaltı Mahalle Muhtarı Orhan Kaya eşlik etti.

İncelemeleri ve ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza değer katacak, hemşehrilerimizin sorunlarına derman olacak çalışmalarımızı en hızlı şekilde hayata geçiriyoruz. Selvilitepe Mahallemize kazandırdığımız Hizmet Noktası ile Şehitler Parkımızda yürüttüğümüz çalışmaların son durumunu ve Cuma Pazarı projemiz için devam eden hazırlıklarımızı inceledik. Çepnidere ve Irlamaz Mahallelerimizde ise gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Kahvehane ziyaretlerimiz ile de hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik, istek ve ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek adına istişarelerde bulunduk. Turgutlu’muzda hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkımızın içinde, onlarla beraber olmaya devam edecek yaşanan sorunlara etkili ve kalıcı çözümler üretmeyi sürdüreceğiz. Çalışmalarımız Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.