#

Başkan Çetin Akın’dan Kadir Gecesi Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kadir Gecesi’ni yayınladığı mesaj ile tebrik etti. Kadir Gecesi’nin manevi yönden çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Çetin Akın, mübarek Kadir Gecesi’nin sağlık, barış, huzur dolu günlere vesile olmasını dilediğini söyledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Peygamber Efendimize vahyedilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi manevi yönden bizler için oldukça değerlidir. Bu mübarek gecede inançla, samimiyetle edeceğimiz tüm duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele ettiğimiz bugünlerde bir an önce sağlıklı günlerimize yeniden kavuşmayı gönülden ümit ediyorum. Mübarek Kadir Gecesi’nin barış ve kardeşlik dolu günlere vesile olmasını, hepimizi derinden etkileyen üzücü olayların son bularak mutlu, huzurlu ve bereketli günlere ulaşmamızı diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm insanlığın, İslam Alemi’nin, yurttaşlarımızın ve hemşehrilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”