#

Başkan Çetin Akın’dan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Turgutlu Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında yapılabilecek ortak çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamında gerçekleşen ziyarette, bu yıl içerisinde Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında hayata geçirilebilecek projeler ve işbirlikleri hakkında görüşüldü. Ziyaretin sonunda ise Başkan Çetin Akın ve Başkan Cengiz Ergün birbirlerine hediye takdim etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Çetin Akın, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ettik. Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede birlikte yapabileceğimiz ortak projeler ve işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız Cengiz Ergün’e misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim” dedi.