#

Başkan Çetin Akın’dan Memur ve Kadrolu İşçilerin Yüzünü Güldüren İmza

Turgutlu Belediyesi ve Garanti Bankası arasında maaş protokolü imzalandı. Söz konusu protokole göre Turgutlu Belediyesinde görevli memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler maaşlarını üç yıl süreyle Garanti Bankası’ndan alacak. Bununla birlikte personele banka tarafından 8510 TL promosyon ücreti de ödenecek.

Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen imza töreninde Başkan Çetin Akın ve Garanti Bankası Şube Müdürü Koray Satılmış arasında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçileri kapsayan protokol imzalandı. Söz konusu protokole göre Turgutlu Belediyesi bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler maaşlarını üç yıl süreyle Garanti Bankası’ndan alacak. Bununla birlikte memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilere banka tarafından 8510 TL promosyon ücreti de ödenecek.

İmza törenine ayrıca Turgutlu Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Süzük, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Adnan Mut ve Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Ersöz katıldı.

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemiz bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerimizin maaşlarını 3 yıl süreyle Garanti Bankası’ndan almalarıyla ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İmzalamış olduğumuz yeni protokolün mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, ödenecek olan 8510 TL promosyon ücretlerini sağlıklı günlerde harcamalarını temenni ederim” dedi.