#

Başkan Çetin Akın’dan Mevlid Kandili Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akın mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhamed (s.a.v.)’in, barış, kardeşlik, hoşgörü ve insanların iyiliğini müjdeleyen mesajları, bugün bizlere en büyük kutsal mirastır.” ifadelerini kullandı.

Başkan Akın mesajında şunları söyledi:

“Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili’ne ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gün karanlıkları aydınlığa çevirirken tüm insanlığa rahmet, iyilik ve güzellikler sunmuştur. Peygamber Efendimiz Hz. Muhamed (s.a.v.)’in, barış, kardeşlik, hoşgörü ve insanların iyiliğini müjdeleyen mesajları, bugün bizlere en büyük kutsal mirastır. Birden çok imtihan ile mücadele ettiğimiz bugünlerde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in öğütleri bizlere en önemli yol göstercilerdendir. Mevlid Kandili’nin içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde başta tüm insanlığa sağlık getirmesini, kardeşlik duygularını arttırmasını temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam Alemi’nin, dünya coğrafyasının ve Turgutlulu hemşehrilerimin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, bu mübarek gecede edilecek duaların ve yapılacak ibadetlerin kabul olmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin güçlenmesini, Turgutlu’muza hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim.”