#

Başkan Çetin Akın’dan Muhtarlar Günü Yemeğinde İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemek organizasyonunda muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Çetin Akın, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar siz değerli muhtarlarımızla sağlam temeller üzerine ilişkilerimizi kurduk ve iş birliklerimizi güçlendirdik. Üç buçuk yıllık görev süremiz boyunca hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mahallelerimize eşit hizmet sunmanın gayretiyle sizlere ve hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde Orta Park Restoran’da düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı. Muhtarlarla bir araya gelen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, iş birliği ve dayanışma içerisinde Turgutlu’ya birlikte hizmet ettikleri muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

“Muhtarlarımızın desteği, güveni, anlayışı ve hoşgörüsü hepimize güç verdi”

“Turgutlu'muzu ortak akılla, sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde yönettiğimiz muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar siz değerli muhtarlarımızla sağlam temeller üzerine ilişkilerimizi kurduk ve iş birliklerimizi güçlendirdik. Üç buçuk yıllık görev süremiz boyunca hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mahallelerimize eşit hizmet sunmanın gayretiyle sizlere ve hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi gerçekleştirirken kıymetli muhtarlarımızın desteği, güveni, anlayışı ve hoşgörüsü hepimize güç verdi. İlerleyen günlerde ve süreçlerde de hep birlikte Turgutlu’muz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

Muhtarlar Günü kutlama programına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Jandarma Komutanı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Mithat Erden, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, Turgutlu Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avni Gürel ve muhtarlar katıldı.