Başkan Çetin Akın’dan Ramazan Ayı Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınlayarak tüm dünya coğrafyasının ve İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik etti. Başkan Akın, “Ramazan ayının gelmesiyle birlik ve beraberlik duyguları daha da artacak ve bizler de belediyemizin tüm imkanlarıyla her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çetin Akın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlikteliğin, bereketin ve dayanışmanın vücut bulduğu mübarek Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları arttırarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu ayda, küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak herkese karşı hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazan ayının gelmesiyle birlik ve beraberlik duyguları daha da artacak ve bizler de belediyemizin tüm imkanlarıyla her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Mübarek Ramazan ayının bütün insanlığa sağlık başta olmak üzere huzur, bolluk ve bereket getirmesini, barış ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini ümit ediyor; ibadetimizin ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Ramazan ayının dünya coğrafyası, İslam Alemi, ülkemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”