#

Başkan Çetin Akın’dan Sağanak Yağıştan Etkilenen Esnafa Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın hafta sonu mesaisinde kentin farklı noktalarında incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, hafta sonunda gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerine ilk olarak Fatih Sanayi Sitesi’nde başladı. Başkan Çetin Akın, geçtiğimiz cuma günü, akşam saatlerinde kısa süreli sağanak yağışın etkili olduğu Turgutlu’da özellikle sanayi sitesinde oluşan sorunlara yönelik olarak esnafı ziyaret etti. Esnafın kısa sürede yaralarının sarılması, uzun vadede sorunun çözülmesi için MASKİ ve Karayolu Bölge Müdürlükleriyle irtibat halinde olduklarını ifade eden Başkan Akın, sorunun kökten çözümü için tüm yetkilerini kullanacağını dile getirdi.

Sanayi Sitesindeki ziyaretinin ardından Albayrak Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının sığınak bölümlerinin ve bahçesinin su basmasından kaynaklı sorunları yerinde inceleyen Başkan Akın, bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve görevlendirdiği Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle alanın kısa sürede temizlenmesini sağladı.

“İlk andan itibaren ekiplerimizi sahaya çıkardık”

Esnafa ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akın, ”Büyükşehir yasasıyla birlikte kanalizasyon, yağmurlama gibi çalışmalar Büyükşehir Belediyesine yani MASKİ birimine geçti. Yapılan sıkıntılı çalışmalar sorunların giderilmesi bir yana daha büyük olumsuzluklar doğurdu. Biz ilk andan itibaren ekiplerimizi sahaya çıkardık, sağanak durduktan sonra esnafımızın yanındaydık” dedi.

Hafta sonunda kent genelinde yoğun bir mesai yapan Başkan Akın, Çatalköprü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın, vatandaşların taleplerini dinledi ve çözümleri için gerekli birimlere talimatlar verdi. Her koşulda vatandaşların yanında olduğunun altını çizen Başkan Akın, her mahalleye sağlıklı hizmetler ulaştırmak için sahada tam zamanlı mesaiye devam edeceklerini dile getirdi.