Başkan Çetin Akın’dan SMA Hastası Duru’ya Destek

SMA Tip-1 hastası Manisalı Duru Sağlık için yardım gecesi düzenlendi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın canlı yayın konuğu olarak destek verdi.

Manisa’da SMA Tip-1 hastası Duru Sağlık’ın Zolgensma Gen Tedavisi için yardım gecesi düzenlendi. Manisalılar “Duru bizim kızımız” diyerek tek yürek oldu. Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bağış gecesinde Duru Sağlık’ın tedavisi için ihtiyaç duyulan paranın önemli bir kısmı toplandı. Canlı olarak düzenlenen yardım gecesine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın telefonlara bakarak destek sundu. Canlı yayına Turgutlulu vatandaşlar ve Turgutlu Belediyesi personeli de bağlanarak kampanyaya bağışta bulundu.

Duru Sağlık’ın tedavisi için çok sayıda hayırseverin katılımıyla ihtiyaç duyulan paranın önemli bir kısmının toplandığını ifade eden Başkan Çetin Akın, “Biz böyle bir kampanyayı Turgutlu’da yürüttük. SMA Tip-1 hastası İrem Nur bebeğimiz vardı. Onunla ilgili çok güzel çalışma yaptık ve mutlu sona ulaştık. İrem Nur bebeğimizin selamıyla geldim, ailesiyle görüştüm. Dubai’de tedavisini oldu. Son doz ilaçlarını alıyor. Bir aksilik olmazsa ona sözüm vardı; ‘top oynatacağım sana’ diyordum. İnşallah top oynamaya başlayacak. Biz Turgutlu’da hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdik. Şimdi Duru kızımızın kampanyasında da göstereceğiz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Duru kızımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyorum” dedi.